Couple goals! Andreea Matei & Razvan Dumitrescu se inspiră, se ajută și se motivează reciproc. Pasiunea comună pentru artă și design îi aduce împreună. Andreea creeaza gențile handmade Lama Atelier, iar Răzvan își pune în practică pasiunea pentru designul industrial la Atelier Trip. Împreună dețin spațiul creativ și galeria de artă neconvențională TOT.

Descoperă povestea

Prima ediție a proiectului Tex & The City Lights a început din dorința de a pune hainele TEX într-un context modern și de a le oferi o personalitate pe măsură. Rezultatul? Șase clipuri conturate în jurul conceptului de Street Style, unde oameni obișnuiți, cu povești interesante, poartă haine TEX în activitățile lor firești, de zi cu zi.

Ea este Elena, full time SM specialist și part-time writer & dreamer la elenapelmus.ro. Elena își găsește liniștea în lectură, filme și sesiunile de jogging în parcul IOR. Preferă piesele sport, adoră jeansii și îmbrăcămintea comodă, ideală pentru plimbările cu bicla.

Descoperă povestea

Alexandra Popa In Wonderland! Adoră să descopere locații inedite din inima orașului, grădini ascunse și spatii neconvenționale. Alexandra are un simț estetic înnăscut, care se observă și în stilul ei vestimentar retro-cool. O găsești pe Lumiѐre, lucrând lumânări handmade din ceară naturală.

Descoperă povestea

Lumi Faurescu l-a scos pe bebe Ivan la plimbare. Lumi este fashion editor, iar Ivan este viitor cuceritor de inimi. Activitatea lor preferată: joaca cu mult chef de viață. Lumi și Ivan poartă piese din colecția de toamnă TEX, o colecție lejeră și frumoasă, exact așa cum e și viața.

Descoperă povestea

GALERIE VIDEO

Galerie Foto