Mereu te-ai simțit ca într-un film de la Hollywood, cu titlu sugestiv - You vs The World. Te plictisesc regulile, așa cum te plictisesc toți cei care nu înțeleg de ce rujul roz merge cu jacheta punk. De ce șireturile adidașilor sunt legate în spatele gleznelor. De ce intri în vorbă cu necunoscuți și vă purtați de parcă v-ați cunoaște de-o viață. Restul oamenilor nu au loc în universul vostru, iar partea frumoasa e că nu trebuie să le dați niciun fel de explicație.

Descoperă povestea

Tex & The City Lights Fall 2019 e despre adevăratul tu - cel care are curaj să viseze, să simtă, să nu țină cont de reguli - în timp ce poartă haine TEX și se deplasează printr-un oraș aglomerat, unde visatul nu e la îndemâna oricui. Lasă-te inspirat de cea mai nouă campanie fashion, semnată TEX, unde moda în mișcare devine accesibilă oricui.

Pășești în tramvai și te așezi pe acelasi scaun ca întotdeauna. Orașul se scaldă în luminile nopții, iar asta îți oferă un sentiment de liniște. Te ridici. Îți place să crezi că tramvaiul este podiumul tău. Aici defilezi exact așa cum ești tu – vulnerabilă, într-o rochie de toamnă, nici foarte groasă, nici foarte subțire, în timp ce un val straniu de nostalgie te cuprinde din cap până-n picioare. Parfumul subtil. Mâna lui. Străzile luminate discret. Zgomotul orașului. Trezește-te, ai ajuns în stație!

Descoperă povestea

Nu știi cum să definești ceea ce aveți voi, dar de ce toate lucrurile trebuie să aibă o definiție? Viața e despre a te descoperi pe tine într-un fel sau altul, chiar dacă o faci în drumul zilnic spre facultate. Este drumul care vă conectează, exact așa cum ghidoanele sunt perfect conectate de bicicletele care par a fi un simplu pretext pentru a vă întâlni. Exact așa cum cămășile voastre sunt într-o armonie perfectă cu tricourile pe care le purtati. Drumul ăsta e despre voi.

Descoperă povestea

GALERIE VIDEO

Galerie Foto