Ați fi putut să vă vedeți în orice altă zi. Ați fi putut intra în cafeneaua mică de pe colț, unde pierdeați timpul în liceu. Ați fi putut povesti despre cum Andrei a câștigat Campionatul Național de Karate sau despre cum Tasia jonglează nu doar cu haine, ci și cu cuvinte. Ați fi putut face diferit lucrurile, dar v-ați dat seama că revederile emoționante nu-s de voi. Așa că v-ați luat haine suficient de groase – tricou pe sub cămașă, cămașă pe sub pulover, pulover pe sub geacă și ați pornit spre locul de întâlnire – patinoarul. Aici ați simțit un amalgam de emoții, despre care n-ați vorbit cu voce tare, pentru că, desigur, emoțiile nu-s de voi. Și tot aici ați regăsit un lucru după care tânjeați cu toții: bucuria revederii acelor oameni cu care aveți atât de multe lucruri în comun.

Descoperă povestea

Tex & The City Lights e despre adevăratul tu - cel care are curaj să viseze, să simtă, să nu țină cont de reguli - în timp ce poartă haine TEX și se deplasează printr-un oraș aglomerat, unde visatul nu e la îndemâna oricui. Lasă-te inspirat de cel mai nou proiect TEX, unde moda în mișcare devine accesibilă oricui.

Couple goals! Andreea Matei & Razvan Dumitrescu se inspiră, se ajută și se motivează reciproc. Pasiunea comună pentru artă și design îi aduce împreună. Andreea creeaza gențile handmade Lama Atelier, iar Răzvan își pune în practică pasiunea pentru designul industrial la Atelier Trip. Împreună dețin spațiul creativ și galeria de artă neconvențională TOT.

Descoperă povestea

Pășești în tramvai și te așezi pe acelasi scaun ca întotdeauna. Orașul se scaldă în luminile nopții, iar asta îți oferă un sentiment de liniște. Te ridici. Îți place să crezi că tramvaiul este podiumul tău. Aici defilezi exact așa cum ești tu – vulnerabilă, într-o rochie de toamnă, nici foarte groasă, nici foarte subțire, în timp ce un val straniu de nostalgie te cuprinde din cap până-n picioare. Parfumul subtil. Mâna lui. Străzile luminate discret. Zgomotul orașului. Trezește-te, ai ajuns în stație!

Descoperă povestea

GALERIE VIDEO

Galerie Foto